Tee hyvää, hanki laatuvaate – Alpan ystävänpäiväkampanja 2019

12.2.2019

“Jopa viidesosa suomalaisista tuntee itsensä yksinäiseksi, ainakin toisinaan. Yksinäisyys voi tuntua näkymättömyydeltä, tyhjyydeltä tai se voi ilmetä fyysisenä kipuna. Kuka tahansa voi olla yksinäinen, mutta onneksi kuka tahansa voi myös auttaa.” (punainenristi.fi.)

Suomen Punaisen Ristin ystävätoiminta välittää yksinäisyydestä kärsiville seuraa, tukea ja turvaa. Toiminta kohdistuu kaiken ikäisiin ihmisiin elämäntilanteeseen katsomatta.

Jos kaipaat ystävää itsellesi, läheisellesi tai kenelle tahansa yksinäiselle, voit tukea toimintaa joko rahoittamalla tai osallistumalla siihen itse. Haluamme kannustaa kumpaankin. Ensimmäiseen tarjoamme erityisen mahdollisuuden: hankithan kestävän luottovaatteesi ystävänpäivän aikaan – lahjoitamme jokaisesta 12.–15.2.2019 myydystä tuotteesta 5 € SPR:n ystävätoimintaan. Kampanjasta on sovittu SPR:n kanssa. Huomioithan myös kampanjan aikaiset, edullisemmat hintamme!

Kansainvälisestä tavasta poiketen suomalainen ystävänpäivä on yleisemmin ystävien juhlapäivä, ei ainoastaan rakastavaisten. Siksi mielestämme on tärkeää pyrkiä vaikuttamaan siihen, että ystävänpäivä koskisi kaikkia. Ystävän kouluttaminen yksinäisen tueksi maksaa 25 euroa, joten saamme kyseisen rahan kokoon viidellä myymällämme tuotteella. Jos pystymme omalla työllämme tuomaan yhdellekään pienintäkään helpotusta tai ilon hetkeä yksinäiseen arkeen, kampanjamme tavoite on täyttynyt.

SPR:n sanoin: “Yksinäisyyden lopettaminen alkaa sen huomaamisesta: yksinäisen näkemisestä ja kohtaamisesta. Vain yhdessä onnistumme, joten nähdään – toisemme.” Me ja neuleemme haluamme olla kuin hyvä ystävä: pitkäikäinen, luotettava, lämmin ja arjessa ilahduttava.

https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan/ystavaksi

0 0 votes
Artikkelin luokitus
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest

0 Kommentit
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top