Kirjoitettu

Pidennämme neuleidemme käyttöikää – tarjoamme korjauspalvelua

Kun olet saanut käsiisi unelmamme ja työmme tuloksen, haluamme, ettet joudu luopumaan siitä. Takaamme sen paitsi ajattomuudella ja kestävyydellä myös sillä, että kannustamme huoltamaan, kunnostamaan ja korjaamaan neuletta tarvittaessa.

Paraskin neule saattaa kulua tai hajota esimerkiksi tarttuessaan johonkin. Sen ei silti tarvitse katkaista neuleen elinkaarta. Monet pikkuvirheet, joita neuleeseen saattaa käytössä tulla, ovat helposti korjattavissa. Neuloksesta nousseen lankalenkin voi vetää neuleen sisäpuolelle virkkuukoukulla, ja neuleen pinta on helppo huolitella nukkatrimmerillä tai varsiterällä. Voi olla, että neule kärsii esimerkiksi toimistotyössä, kun kyynärpäiden varassa työskentely kuluttaa neuleen pintaa – sen voi ehkäistä ja korjata helposti ompelemalla neuleeseen kyynärpaikat. 

Haluamme, ettei yksikään neule jää käyttämättä pienen, helposti korjattavan vian vuoksi!

Varmistaaksemme neuleidemme pitkän käyttöiän ja säästääksemme ympäristöä korjaamme neuleita osana liiketoimintaamme. Korjauspalvelumme kattaa esimerkiksi kyynärpaikkojen ja nappien ompelun sekä neuleen kuntotarkistuksen ja täydellisen huollon.

Korjauspalvelu toimii seuraavasti:

  1. Mene verkkokauppamme osastolle ”korjauspalvelu”.
  2. Valitse, mitä haluat neuleellesi tehtävän. (Kyynärpaikkaus, parsinta vai täyshuolto.) Tee lisävalinnat (esim. paikan materiaali) ja suorita tilaus loppuun.
  3. Verkkokaupassa näet ohjeen siitä, miten tuote toimitetaan meille korjattavaksi. Postituksen vaihtoehtona on tuoda tuote toimipisteellemme Jyväskylään.
  4. Teemme neuleellesi haluamasi korjaustoimenpiteet. Mikäli löydämme neuleestasi lisäksi jotain muuta korjattavaa tai kunnostettavaa, otamme sinuun yhteyttä.
  5. Uudenveroinen, kunnostettu neule lähetetään sinulle takaisin. Vaihtoehtoisesti saat ilmoituksen noudettavasta neuleesta.

Kun pidät hyvää huolta neuleestasi, se palvelee sinua pitkään!

Huom! Jos kyseessä on selvä valmistusvirhe (kuten sauman ratkeaminen) normaalin kulumisen sijaan, korjaamme tuotteen tietenkin veloituksetta. Otathan siinä tapauksessa yhteyden asiakaspalveluumme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *